Do pravog rješenja je daleko jednostavnije doći kada imate nas pored sebe

Želite se oprostiti od vašeg duga? Ovdje u McGrath & Arthur ćete dobiti sve stručne smjernice koje su vam potrebne. Nakon svega, do pravog rješenja je daleko jednostavnije doći ako uz sebe imate stručnog partnera.

Često znamo šta je potrebno da se riješimo dugovanja - samodisciplina, smanjenje potrošnje i praćenje razlike između prihoda i naših troškova - a mi vam možemo pomoći u poduzimanju odgovarajućih koraka kojima ćete to i ostvariti.

To ne mora biti teško niti stresno - i zapamtite da za svaku situaciju postoji rješenje. Kontaktirajte nas da biste saznali više o tome na koji vam način možemo pomoći.

Čitajte dalje

KAKO AGENCIJE ZA NAPLATU MOGU POMOĆI?

Ako neko želi da platim novac, logično je da ga ne volim i da ne želim komunicirati sa njim. Ovo je osnovni ljudski stav i vjerujte nam, naši operateri bi zaista mogli reći o tome...

Agencija za naplatu ostvaruje prihod pružajući povjeriocima povrat sredstava koji su ljudi pozajmili. Obično je onih koji su pozajmili novac i nisu ga vratili znatno manje nego onih koji uredno plaćaju.

OVO MOŽEMO RIJEŠITI ZAJEDNO!

I da, i ovo je naš posao. Mi nismo strašila koja vam žele nauditi. Želimo vam pomoći da se suočite sa dugom, pronađete način i rješenje.

Prije svega, pružit ćemo vam mogućnost da komunicirate sa nama na vaš omiljeni način. Telefon, e-mail, SMS, WhatsApp, Viber, Facebook, Messenger – sigurno ćete pronaći svoj omiljeni način komunikacije sa nama.

ZAŠTO POVJERILAC MOJE DUGOVE NAPLAĆUJE VANSUDSKI?

Pozajmili ste novac od povjerioca i koristili ga za kupovinu korisnih i manje korisnih stvari. Novac je potrošen, kupljeni predmeti možda više i ne postoje ili ne rade, ali novac sada treba vratiti. Nema drugog načina. U ovom trenutku, neophodno je boriti se i učiniti sve da se troškovi ne povećaju više nego što je potrebno.