OVO MOŽEMO RIJEŠITI ZAJEDNO!

I da, i ovo je naš posao. Mi nismo strašila koja vam žele nauditi. Želimo vam pomoći da se suočite sa dugom, pronađete način i rješenje.

Prije svega, pružit ćemo vam mogućnost da komunicirate sa nama na vaš omiljeni način. Telefon, e-mail, SMS, WhatsApp, Viber, Facebook, Messenger – sigurno ćete pronaći svoj omiljeni način komunikacije sa nama.

Također, mi uvijek tražimo načine kako da vam olakšamo plaćanje dugova. Bez obzira volite li  klasične ili modernije načine, mi ćemo vam pružiti sve mogućnosti. Plaćanje direktno u banci, plaćanje putem pošte ii plaćanje putem internet bankarstva, jednostavnim skeniranjem QR koda iz pisma koji vam šaljemo i sl. Mi ćemo uvijek pronaći način da vam olakšamo plaćanje.

Prilikom razgovora sa našim operaterom, uglavnom želimo da pronađete najbolji način za izmirenje duga. Ne morate se previše mučiti sa finansijama, ponuditi ćemo vam priliku da cijeli dug platite što prije i što jeftinije.

Na početku je važno znati da je najvažnija komunikacija, odnosno produktivna komunikacija. Svi imamo isti cilj, a to je riješiti se vašeg duga. Ako komuniciramo, pronaći ćemo način i zajedno doći do cilja.