.

Iako je prošlo 15 godina od osnivanja naše prve kompanije, mi smo i dalje jednako mladi i otvoreni za promjene i trudimo se da takvi ostanemo.

Osjetljivi smo na trenutni brzi razvoj društva, ne samo kao ljudi, već i kao profesionalci i ne bojimo se "velikih" tema, poput zaštite okoliša ili društvene odgovornosti.

Idemo u korak s elektronizacijom svih područja našeg profesionalnog života, aktivno održavajući i povećavajući vlastitu stručnost, a za svoj individualni pristup klijentima više puta smo nagrađeni pozitivnim referencama iz svih područja našeg poslovanja.

Čitajte dalje

ŠTITIMO OKOLIŠ

Danas je zaštita okoliša jedna od najaktuelnijih tema svakog civiliziranog društva. Iako to još uvijek nije bitna stvar za svakoga, mi se trudimo biti primjer. Ako svako od nas danas doprinese barem malo, sve buduće generacije će nam biti zahvalne.

DRUŠTVENO SMO ODGOVORNI

Društveno odgovorno poslovanje i korporativnu filantropiju prvenstveno razumijemo kao provođenje aktivnosti koje su općenito korisne za društvo i sve zainteresirane strane. I jedna od tih strana su također i naše komšije u gradu, čak i oni mali...

MI SMO PROFESIONALNO ANGAŽIRANI

Najosjetljivije područje naših poslovnih aktivnosti je upravljanje i naplata potraživanja. Ne samo da je došlo do promjene u opštoj svijesti o finansijskom i socijalnom uticaju zaduženja, već vidimo i podržavamo promjene u oblasti etike naplate, što također nadilazi razvoj relevantnog zakonodavstva.