PREDNOSTI EKSTERNALIZACIJE NAPLATE

Povećana efikasnost naplate

Učinkovita naplata potraživanja nije moguća bez iskustva sa postupcima koji su uključeni. Povrh svega, potrebno vam je društvo koje može ponuditi komunikaciju bez premca.

Kao specijalizirano društvo koje zadovoljava oba kriterija, ponosni smo što nudimo još veći nivo efikasnosti nego što biste mogli pronaći u internim odjelima povjerilaca.

Smanjeni operativni i kapitalni troškovi

Interna naplata potraživanja nosi brojne troškove. To uključuje troškove angažiranja profesionalnih menadžerskih timova, operatera pozivnog centra, terenskih radnika, advokata, softversku i hardversku opremu, prostorne kapacitete i savremene programe obuke. Možete biti sigurni da nećete morati platiti račun ni za jedan od ovih troškova; nagrađeni smo samo za rezultat koje postignemo u vaše ime.

Isključenje reputacijskog rizika

Možete biti sigurni da eksternalizacija naplate reputacijski rizik prenosi s povjerioca na naš tim – agenciju za naplatu. Povrh toga, naš profesionalni pristup vam također pomaže da privremeno nesolventne klijente zadržite kao potencijalne klijente.

Pouzdani smo partner brojnim društvima; zašto ne biste razgovarali s nama o tome kako možemo poboljšati efikasnost i za vas?