Društveno smo odgovorni

Osjećamo se obaveznima da doprinesemo poboljšanju sredine u kojoj živimo i radimo. Stoga smo se počeli boriti protiv određenih stereotipa našeg svakodnevnog funkcioniranja i danas možemo reći da smo uspjeli promijeniti mnoge stvari.

Iako je sortiranje otpada danas sve više zastupljeno, u vremenima kada smo započeli s tim, trebalo je neko vrijeme da se sve kolege naviknu. Međutim, koliko je bitno sortiranje otpada, bitno je i njegovo ne stvaranje. Zbog toga smo prestali koristiti plastične boce za piće i umjesto toga uložili u aparat za izvorsku vodu. Također, koristimo posebne biorazgradive vreće za smeće i time smanjujemo otpad koji se jako teško razrađuje u prirodi.

Iznenađujuće kako se čini, ali ni upotreba recikliranog papira nije vrlo raširena. I premda se nekim našim klijentima to ne sviđa, a istovremeno nas opterećuje povećanim troškovima, mi ne odustajemo od ovog putovanja.

Pokušavamo podržati i one koji nisu imali toliko sreće kao mi ili one koje zapostavljaju državni organi i samouprave. Stoga smo u vremenu pandemijske krize i potrebe za online nastavom u saradnji sa Udruženjem „Novo društvo“  donirali određenu računarsku opremu djeci koja nisu bila u mogućnosti sebi to priuštiti.

Međutim, ne zapostavljamo ni svoju mladost i podržavamo dječje nogometne ili atletske timove.