Savjetovanje

Vjerujemo, da temelj uspjeha čine ispravne odluke. Sposobnost prihvaćati ih smatramo predmetom stručnosti, iskustva i instinkta. Profesionalce iz različitih područja povezali smo u jednu cjelinu te vam nudimo naš način gledanja na vaše prošle, a prije svega buduće odluke.Granice pomičemo dalje!

Na svaku odluku nadovezuje se skup konkretnih mjera za implementaciju. Nismo tek samo teoretičari, već za posljedice naših gledanja i stavova u praksi preuzimamo odgovornost te se uključujemo izravno u proces implementacije.

Konkretno, profesionalni uspjesi članova timova u područjima menadžmenta, marketinga, komunikacija i PR-a, te u područjima trgovine, procesnog, proizvodnog i projektnog menedžmenta koji su dobiveni u praksi, dokaz su stručnosti provjerene na temelju postignutih rezultata.

Na desetke realiziranih projekata, iskustvo u poduzetništvu kao i na samim poslovima u kompanijama raznih veličina i privrednih grana (finansije i bankarstvo, advokatura, telekomunikacije, istraživanje, marketing, novinarstvo), međunarodna praksa (Češka, Austrija, Rusija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska).

Kompleksnost današnjice prisiljava pojedince na povezivanje u veće cjeline, na kombiniranje svojih urođenih osobina s osobinama drugih. Svaki član našeg tima gleda na riješene zadatke svojom vlastitom, jedinstvenim pogledom, što rezultatima naših aktivnosti daje još jednu važnu dimenziju – svojim odlukama vjerujemo, u njih, naime, dajemo naše srce.

Nema ništa gore od loše implementacije odlične strategije. A s druge strane, ni suprotno društvu ne pomaže. Unikatno povezujemo metodiku i implementaciju. Za rezultate preuzimamo odgovornost stvarajući tako s klijentom jednu cjelinu.

Znate naše klijente