Baner

O nama

McGrath & Arthur® group (MCGA)
je pružalac profesionalnih i pravovremenih rješenja za naplatu i upravljanje potraživanjima, pravne usluge,te konsultantskih i računovodstvenih usluga u Bosni i Hercegovini, Slovačkoj, Češkoj, Hrvatskoj i Rusiji. MCGA Grupa je osnovana 2005. Godine u Slovačkoj bez učešća stranog kapitala. McGrath & Arthur® je krovna organizacija za sve članove grupe iz zemalja na čijim tržištima je zastupljena. Stvorili smo jedinstvenu cjelinu (proizvod) koji se odnosi i obuhvata sve prije navedene aktivnosti, te koristimo sinergiju istih poslovnih aktivnosti za stvaranje jedinstvenog proizvoda za maloprodajne i korporativne klijente, a sve pod jednim krovom. Ako imate planove i vizije, motivira Vas rast i uspjeh Vaše kompanije, mi smo partner koji će Vam pomoći pretvoriti Vaše planove u opipljive rezultate.

Ekonomska i pravna pitanja utiču na svakodnevno poslovanje svake kompanije. Pravovremeni nadzor i pravovremene procjene rizika imaju veliki uticaj na: poslovne rezultate, mogućnosti za uspjeh, vođenje kompanije u pravom smjeru, te u krajnjem slučaju mogućnosti za širenje aktivnosti preduzeća. Mi smo stabilna kompanija koja pruža integrisana rješenja bazirana na iskustvu i kombinaciji iz tri različita područja poslovanja: upravljanja potraživanjima, pravnom savjetovanju i računovodstvenim uslugama. Sva tri prije navedena područja poslovanja su od velike važnosti za uspješno poslovanje svake kompanije.

Donosimo Vam rješenja zasnovana na cjelovitim analizama Vaših potreba i planova za budućnost koji mogu značajno smanjiti ili eliminirati negativne ekonomske i pravne uticaje na Vaše poslovanje. Posjedujemo i raspolažemo sa znanjima i iskustvima koja nam omogućuju temeljno razumijevanje problema u tim sektorima poslovanja, a time prilikom pružanja poslovnih i pravnih usluga, ne samo da se oslanjamo na dosadašnja iskustva nego ih pažljivo primjenjujemo prilikom implementacije rješenja za svaki poslovni subjekt pojedinačno.